Log in
Latest topics
Statistics
We have 24 registered usersThe newest registered user is quibernh
Our users have posted a total of 2246 messages in 615 subjects
از مسیح تا یهودا چقدر فاصله است؟؟
:: مذهبی :: دیگر ادیان ومذاهب جهان
Page 1 of 1
از مسیح تا یهودا چقدر فاصله است؟؟
وقتی داوینچی می خواست تابلوی شام آخر را بکشد با مشکل بزرگی روبرو شد او باید با کشیدن چهرۀ مسیح نیکی را نشان می داد و با چهرۀ یهودا (مریدی را که به هنگام شام بر آن شده بود تا به مسیح خیانت کند) بدی را . او میانۀ آفرینش هنری خود دست از کار کشید و پی دو نمونۀ مناسب رفت . روزی به اجرای موسیقی همسرایان گوش می داد که چهرۀ مناسب مسیح را در چهرۀ یکی از آوازخوانان همسرا یافت . از او خواست به کارگاهش برود ؛به این ترتیب از روی چهرۀ او طرحهای بسیاری کشید . سه سال گذشت . تابلو کم و بیش به پایان رسیده بود آما داوینچی هنوز چهرۀ مناسب یهودا را نیافته بود ؛ اسقف کلیسایی که او در آن کار می کرد فشار می آورد تا هر چه زودتر کار نقاشی دیواری را به پایان برساند . پس از چند روز کنکاش سرانجام داوینچی جوانی را که گرفتار پیری زودرس شده و لباس های مندرسی داشت را در جوی آب ، مست و از خود بی خود شده ، یافت . به دستیارانش گفت او را به کلیسا ببرند ، چون دیگر فرصت طراحی نداشت . به دشواری او را به کلیسا کشاندند و سرپایش کردند. جوان نمی دانست کجاست . داوینچی توانست رد گناه ، خودخواهی و کفران نهفته در چهرۀ او را بر روی پرده بیاورد . وقتی کار داوینچی تمام شد جوان به خود آمده و چشم گشود و به پردۀ روی دیوار نگریست و حیران و افسرده گفت : من پیش تر هم این تابلو را دیده ام . داوینچی با تعجب پرسید : کی ؟ جوان گفت : سه سال پیش ؛ پیش از آنکه همه چیزم را از دست بدهم . سه سال پیش من خوانندۀ همسرایان بودم و به هر آنچه آرزو می کردم دست می یافتم . نقاشی از من خواست تا چهرۀ مسیح را از روی من بکشد ...
:: مذهبی :: دیگر ادیان ومذاهب جهان
Page 1 of 1