Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» کندن موی سر؛ بیماری ژنتیکی یا اختلالات روانی
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:50 am by tendownstreet

» نقش سویا در کاهش عوارض دوران یائسگی
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:48 am by tendownstreet

» قطع قاعدگی به هزار و یک علت
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:47 am by tendownstreet

» خانم ها باید مراقب باشند
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:47 am by tendownstreet

» آنچه زنان درباره ‌اش کمتر حرف‌ می ‌زنند
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:46 am by tendownstreet

» بهبود جوش با قرص ضدبارداری
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:45 am by tendownstreet

» عفونت های دستگاه ادراری زنان
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:45 am by tendownstreet

» بهبود کیفیت زندگی در زنان یائسه
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:44 am by tendownstreet

» هشت روش طلائی درمان دردهای پیش از قاعدگی
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ EmptyFri Sep 18, 2009 6:44 am by tendownstreet

لینک

برای تبادل لینک با مدیر سایت(salar)تماس بگیرید.

جک جک جکستانه ببم جان بیا وبخند

جدیدترین اخبار ورزشی

Statistics
We have 24 registered users
The newest registered user is quibernh

Our users have posted a total of 2246 messages in 615 subjects
تبلیغات
تبلیغ شما اینجا
برای تبلیغات با مدیر سایت(salar)تماس بگیرید.
Top posters
tendownstreet (1109)
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Vote_lcapانتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Voting_barانتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Vote_rcap 
akbar (1100)
انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Vote_lcapانتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Voting_barانتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Vote_rcap 
sanaz (33)
sima (2)

انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟

:: مذهبی :: مسیح

Go down

انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Empty انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟

Post  tendownstreet Wed Sep 02, 2009 11:44 pm

یوحنا باب ۷ آیات ۳۷- ۳۸ «هر كه‌ تشنه‌ باشد نزد من‌ آيد و بنوشد. ۳۸ كسي‌ كه‌ به‌ من‌ ايمان‌ آورد، چنانكه‌ كتاب‌ مي‌گويد، از بطن‌ او نهرهاي‌ آب‌ زنده‌ جاري‌ خواهد شد.»
اگر امروز به مسیح ایمان دارید، خداوند وعده می دهد که کسی که به او ایمان داشته باشد از بطن او نهرهای آب زنده جاری خواهد شد.
نگاهی بیاندازیم به طبیعت: یک صحرای خشک را در نظر بگیرید و یک مسافر خسته که دنبال آب می گردد!
چه چیزی در آن گرمای خشک صحرا، دل مسافر خسته و تشنه را شاد می کند؟

* رویارویی با چاهی پر از خالی! و احساس ناامیدی و افسردگی بیشتر ؟
* يا رویارویی با چشمه آب شیرین و شکفتن هزاران امید تازه؟

امروز این انتخاب با ماست: می توانیم برای دیگران منبع ناامیدی و بی آبی باشیم یا اینکه چشمه و بطن آب زنده و جاری برای ناامیدان و درماندگان !
حال نگاهی بیاندزایم به خصوصیات چشمه و یا نهر آب جاری:

* چشمه ای که در بیابان خشک و برهوت قرار گرفته است، آب خود را به رایگان به تشنگان هدیه می دهد.رابطه او معامله ای نیست، یعنی اینکه اگر مسافران چیزی پرداختند در عوض آن چيز آب را به آن ها بدهد. رابطه، رابطه ای دهنده هست نه گیرنده!
* او هرگز بین تشنگان فرق نمی گذارد، حال می خواهد آن شخص یک دزد سر گردنه و راهزن باشد یا یک قدیس !!! در هر صورت آب گوارا و شیرین خود را بر تشنگان محروم نمی سازد.
* چشمه، این آب را از بطن خود بیرون می دهد و همیشه در حال جوشش هست و با آب راکد فرسنگ ها فاصله دارد.

امروز خداوند می خواهد كه ما این چشمه باشیم نه آن چاه خشک که هیچ برکتی ندارد. امروز آیا از بطن ما نهرهای آب زنده و جاری می جوشد؟ آیا امروز محبت ما فقط برای ایمان داران هست یا اینکه بدون فرق گذاشتن بین انسانها بی دریغ از این محبت و از این آب زنده به آنها می دهیم؟
tendownstreet
tendownstreet
سرپرست ســــــایت
سرپرست ســــــایت

تعداد پستها : 1109
تشکرشده : 7

http://www.tendownstreet.blogfa.com

Back to top Go down

انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Empty Re: انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟

Post  tendownstreet Wed Sep 02, 2009 11:45 pm

ه انجیل یوحنا باب ۴ نگاهی می اندازیم: مسیح و زن سامری
مسیح تعریفی تازه از آب زنده به زن سامری می دهد: ۶ و در آنجا چاه‌ يعقوب‌ بود. پس‌ عيسي‌ از سفر خسته‌ شده‌، همچنين‌ سر چاه‌ نشسته‌ بود و قريب‌ به‌ ساعت‌ ششم‌ بود۷ كه‌ زني‌ سامري‌ بجهت‌ آب‌ كشيدن‌ آمد. عيسي‌ بدو گفت‌: «جرعه‌اي‌ آب‌ به‌ من‌ بنوشان‌.»۸ زيرا شاگردانش‌ بجهت‌ خريدن‌ خوراك‌ به‌ شهر رفته‌ بودند. ۹ زن‌ سامري‌ بدو گفت‌: «چگونه‌ تو كه‌ يهود هستي‌ از من‌ آب‌ مي‌خواهي‌ و حال‌ آنكه‌ زن‌ سامري‌ مي‌باشم‌؟» زيرا كه‌ يهود با سامريان‌ معاشرت‌ ندارند.۱۰عيسي‌ در جواب‌ او گفت‌: «اگر بخشش‌ خدا را مي‌دانستي‌ و كيست‌ كه‌ به‌ تو مي‌گويد آب‌ به‌ من‌ بده‌، هرآينه‌ تو از او خواهش‌ مي‌كردي‌ و به‌ تو آب‌ زنده‌ عطا مي‌كرد.»۱۱ زن‌ بدو گفت‌: «اي‌ آقا دلو نداري‌ و چاه‌ عميق‌ است‌. پس‌ از كجا آب‌ زنده‌ داري‌؟ ۱۲ آيا تو از پدر ما يعقوب‌ بزرگتر هستي‌ كه‌ چاه‌ را به‌ ما داد و خود و پسران‌ و مواشي‌ او از آن‌ مي‌آشاميدند؟»۱۳ عيسي‌ در جواب‌ او گفت‌: «هر كه‌ از اين‌ آب‌ بنوشد باز تشنه‌ گردد،۱۴ ليكن‌ كسي‌ كه‌ از آبي‌ كه‌ من‌ به‌ او مي‌دهم بنوشد، ابداً تشنه‌ نخواهد شد، بلكه‌ آن‌ آبي‌ كه‌ به‌ او مي‌دهم‌ در او چشمه‌ آبي‌ گردد كه‌ تا حيات‌ جاوداني‌ مي‌جوشد.»۱۵ زن‌ بدو گفت‌: «اي‌ آقا آن‌ آب‌ را به‌ من‌ بده‌ تا ديگر تشنه‌ نگردم‌ و به‌ اينجا بجهت‌ آب‌ كشيدن‌ نيايم‌.»
خداوند می خواهد همه از این آب زنده بنوشند ولی این از روی اجبار نیست بلکه خود انسان ها باید این آب را از مسیح طلب کنند: هرآينه‌ تو از او خواهش‌ مي‌كردي‌ و به‌ تو آب‌ زنده‌ عطا مي‌كرد.
"من نان حیات هستم. کسی که نزد من آید هرگز گرسنه نشود و هر که به من ایمان آرد هرگز تشنه نگردد" (یوحنا ۳۵:۶).
وقتی به مسیح ایمان می‌آوریم و او را در قلب خود جاي می‌دهیم، خدا از طریق او در قلب هاي ما ساکن می‌شود. روح خدا همۀ قسمت‌های خالی وجود ما را پر می‌کند و به ما احساس رضایتی عمیق از زندگی می‌بخشد.
دادن آب زنده و بشارت مژده خوش انجیل به دیگران زوری نیست، تا خود آن شخص احساس تشنگی نکند و درخواست نکند به زور داده نمی شود ولی وظیفه ما به عنوان شاگردان مسیح این هست که چشمه باشیم و دیگران را با آب حیات و زندگانی،عیسی مسیح، آشنا کنیم.
اگر مي خواهيم بدانيم كه چشمه چه كار مي كند پيشنهاد مي كنم يك بار ديگر اين مطلب را بخوانيد.
امروز اگر به هنگام محبت کردن به دیگران فرق قائل می شویم و هنوز تبدیل به چشمه نشده ایم بیاید با هم دعا کنیم تا خداوند تا قبل از بازگشت خود ما را تبدیل کند آمین؟
پدر آسماني! پدر جاوداني!
به حضور تو آمديم و از تو براي نجاتي كه به ما بخشيدي شكرگزاري مي كنيم. اي خداوند تو گفتي شاگردان من را در دنيا از طريق محبت آنها مي شناسند پس به ما محبتي عطا كن كه از ديدگاه تو تعريف مي شود نه از ديدگاه دنيا. دل هاي ما را تبديل به چشمه و بطن نهرهاي آب زنده كن تا بي دريغ محبت كنيم. خداوندا ما را تبديل كن و نگذار كه همرنگ دنيا شويم.
به نام عزيز مسيح،خداوند زنده، آمين
tendownstreet
tendownstreet
سرپرست ســــــایت
سرپرست ســــــایت

Back to top Go down

انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ Empty Re: انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟

Post  tendownstreet Wed Sep 02, 2009 11:46 pm

[center]انتخاب با شما است. آیا می خواهید چشمه باشید یا چاه بدون آب ؟؟؟ 2hs7x1t
tendownstreet
tendownstreet
سرپرست ســــــایت
سرپرست ســــــایت

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics