Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» کندن موی سر؛ بیماری ژنتیکی یا اختلالات روانی
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:50 am by tendownstreet

» نقش سویا در کاهش عوارض دوران یائسگی
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:48 am by tendownstreet

» قطع قاعدگی به هزار و یک علت
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:47 am by tendownstreet

» خانم ها باید مراقب باشند
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:47 am by tendownstreet

» آنچه زنان درباره ‌اش کمتر حرف‌ می ‌زنند
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:46 am by tendownstreet

» بهبود جوش با قرص ضدبارداری
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:45 am by tendownstreet

» عفونت های دستگاه ادراری زنان
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:45 am by tendownstreet

» بهبود کیفیت زندگی در زنان یائسه
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:44 am by tendownstreet

» هشت روش طلائی درمان دردهای پیش از قاعدگی
محبوب جنگ‌سالا‌ران EmptyFri Sep 18, 2009 6:44 am by tendownstreet

لینک

برای تبادل لینک با مدیر سایت(salar)تماس بگیرید.

جک جک جکستانه ببم جان بیا وبخند

جدیدترین اخبار ورزشی

 

 

 

 

Statistics
We have 24 registered users
The newest registered user is quibernh

Our users have posted a total of 2246 messages in 615 subjects
تبلیغات
تبلیغ شما اینجا
برای تبلیغات با مدیر سایت(salar)تماس بگیرید.
Top posters
tendownstreet (1109)
محبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_lcapمحبوب جنگ‌سالا‌ران Voting_barمحبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_rcap 
akbar (1100)
محبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_lcapمحبوب جنگ‌سالا‌ران Voting_barمحبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_rcap 
sanaz (33)
محبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_lcapمحبوب جنگ‌سالا‌ران Voting_barمحبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_rcap 
sima (2)
محبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_lcapمحبوب جنگ‌سالا‌ران Voting_barمحبوب جنگ‌سالا‌ران Vote_rcap 


محبوب جنگ‌سالا‌ران

Go down

محبوب جنگ‌سالا‌ران Empty محبوب جنگ‌سالا‌ران

Post  akbar Sun Aug 23, 2009 8:08 pm

محبوب جنگ‌سالا‌ران 03b8b910

مردم افغانستان در حالی روز انتخابات ریاست‌جمهوری این كشور در روز ۲۰ اوت (۲۹ مرداد) را پشت سر گذاشتند كه حال و هوای پس از انتخابات همچنان تحت‌الشعاع گمانه‌زنی‌ها پیرامون تقلب گسترده انتخاباتی دارد.
علاوه بر انتشار شایعاتی كه از احتمال تقلب گسترده به نفع حامد كرزای، رئیس‌جمهور حكایت دارد عدم مشاركت ساكنان مناطق پشتون‌نشین جنوبی این كشور در انتخابات به دلیل ترس از انتقام‌گیری طالبان اعتبار این انتخابات را زیر سوال برده است.
كمتر از یك ماه قبل بود كه عبدالقادر نورزای، رئیس كمیسیون حقوق بشر مستقل افغانستان در گفتگو با روزنامه آمریكایی نیویورك‌تایمز تصریح كرد اكثر كارشناسان بیطرف انتظار نرخ مشاركتی زیر ۳۰درصد در مناطق جنوبی افغانستان تحت كنترل طالبان را دارند. این در حالی است كه به ادعای پاره‌ای منابع كمیسیون انتخابات افغانستان دقیقا معادل ۱۷ میلیون افغان واجد شرایط رای دادن برگه رای چاپ كرده است.
ریچارد هالبورك، نماینده ویژه دولت آمریكا در امور پاكستان و افغانستان در جریان سفر اواخر ماه ژوئیه خود به افغانستان اذعان كرده بود واشنگتن نگران بروز تخلفات گسترده انتخابات در افغانستان است. هالبروك بدون اشاره به این كه چه شخص یا گروهی ممكن است در روند انتخابات تقلب كند، گفت: نگرانی ما نه آن گروه از افغان‌ها كه قادر به مشاركت در انتخابات نیستند كه چگونگی شمارش آرا است. او افزود: گمانه‌زنی‌های موجود در مورد احتمال بروز خشونت قطعا بر نرخ مشاركت افغان‌ها در انتخابات تاثیری منفی خواهد داشت.
این واقعیت كه همه طرف‌های دخیل در برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان حتی قبل از فرارسیدن روز رای‌گیری در مورد احتمال تقلب در انتخابات و ناممكن بودن برگزاری انتخاباتی بی‌نقص در كشوری چون افغانستان می‌گفتند بدین معنا بود كه دست‌اندركاران انتخابات همین حالا پیروزی كرزای در انتخابات ریاست‌جمهوری توام با نقص ۲۰ اوت را با رایی بالای ۵۰ درصد برای جلوگیری از كشیده شدن رقابت به دور دوم پذیرفته‌اند. كرزای از حمایت جنگ‌سالاران افغان كه به واسطه حمایت‌شان از تهاجم ایالات‌متحده به افغانستان با هدف سرنگون كردن حاكمیت طالبان یك‌شبه به چهره‌هایی سیاسی تبدیل شدند، برخوردار است. این جنگ‌سالاران با گذشت ۷ سال از اشغال عراق به همان رویكردهای گذشته خود رجعت كرده‌اند و به دنبال تقسیم كشور بین خود هستند.
معاونان رئیس‌جمهور كرزای را چهره‌هایی چون محمدقاسم فهیم، از بانفوذترین چهره‌های تاجیك و كریم خلیل، از قدرتمندترین سیاستمداران هزاره تشكیل می‌دادند. عبدالرشید دوستم، جنگ‌سالار مشهور ازبك بر تمدید دوران زمامداری كرزای مهر تایید زده بودند و این سه در كنار هم كنترل دولت‌های محلی، پلیسی و ارتش افغانستان را در دست دارند. حتی عبدالرسول سیاف از اسلامگراهای افراطی هم كه خصومتی دیرینه با طالبان دارد هم در اردوگاه حامیان كرزای قرار گرفته بود كلكسیون متحدان او در بین قومیت‌های مختلف افغانستان تشكیل شود.
دقیقا به همین دلیل است كه كرزای تبلیغات انتخاباتی خود را به پخش آگهی‌های تبلیغاتی و سایر برنامه‌های حمایتی در شبكه‌های تلویزیونی افغانستان محدود كرده بود، گویی نیازی به برقراری رابطه با افغان‌ها و جلب حمایت آنان نمی‌‌دید.
● امپراطوری فساد
محمد كرزای، از برادران رئیس‌جمهور افغانستان كه تابعیت آمریكایی دارد در حال حاضر به یمن باندبازی در اعطای قراردادهای دولتی ثروتمندترین مرد در افغانستان است. او مالك تنها كارخانه سیمان افغانستان و نماینده رسمی تویوتا در این كشور است. احمدوالی، دیگر برادر كرزای براساس گمانه‌زنی‌های موجود با اتكا به درآمد سرشارش از مشاركت در قاچاق موادمخدر، دارو، بازار مستغلات و فعالیت‌های اقتصادی همه كاره قندهار شده است.
كرزای با زد و بندهای پشت‌پرده تمامی توان خود را به كار گرفت تا از پیروزی در دور اول انتخابات اطمینان حاصل كندكرزای با در پیش گرفتن زد و بندهای پشت‌پرده تمامی توان خود را به كار گرفته بود تا از پیروزی بر ۴۰ رقیبش در دور اول انتخابات اطمینان حاصل كند و البته امكانات دولتی را هم برای تكمیل این زدوبندها به خدمت گرفته بود تا آنجا كه به گزارش كمیسیون انتخابات افغانستان ۶۹ درصد زمان اختصاص داده شده به تبلیغات انتخاباتی در شبكه‌های تلویزیونی دولتی افغانستان به كرزای داده شده بود. این در حالی است كه عبدالله عبدالله، نزدیك‌ترین رقیب كرزای تنها از ۱۴ درصد این زمان برخوردار شد. یكی از مقامات اطلاعاتی غربی مدتی قبل به نیویورك‌تایمز گفته بود خانواده كرزای تمامی مدیران را از جزءترین سمت‌های محلی گرفته تا مقامات ارشد استانی منصوب می‌كنند تا اطمینان حاصل كنند در روند تجارت سیاه‌شان هیچ خللی وارد نمی‌آید و از محصول خشخاش در مزرعه تا محموله‌های تریاكی را كه از كشور خارج می‌شود، تحت كنترل خود دارند.
عمق فساد حاكم بر خانواده كرزای كه به طور طبیعی به دولت او هم رسوخ كرده است و طی ماه‌های اخیر صدای حامیان غربی او را هم كه معتقدند چرخه معیوب مدیریت امور افغانستان مبارزه با طالبان را ناممكن كرده است، درآورد.
● ناامیدی اوباما
باراك اوباما، رئیس‌جمهور آمریكا كه ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی به كاخ‌سفید راه یافت در حالی غلبه بر طالبان را مهم‌ترین مولفه در استراتژی مبارزه با تروریسم خود قرار داده است كه با وجود فساد حاكم بر دولت افغانستان دستیابی به این هدف ممكن نیست.
به همین دلیل بسیاری از كارشناسان مبارزه با تروریسم اعتقاد دارند دولت آمریكا امید خود به برقراری دمكراسی در افغانستان را از دست داده و در مقابل برنامه‌های خود را بر تشكیل نوعی دولت انتقالی در این كشور استوار ساخته است.
سخنان هفته گذشته دیوید كینكولن، مشاور ضدشورش سرلشكر دیوید پترانوس، فرمانده پیشین نیروهای آمریكایی در عراق كه مدتی است به عنوان دستیار سرلشكر استنلی مك‌كریستال، فرمانده جدید نیروهایی در عراق منصوب شده است گواهی بر این رویكرد بود.
كیلكولن كرزای را با نگودین دیم، رئیس‌جمهور ویتنام‌جنوبی در دهه ۱۹۷۰ میلادی مقایسه كرد كه با حمایت آمریكایی‌ها طی كودتایی در سال ۱۹۶۳ میلادی از قدرت خلع و سپس اعدام شد. كیلكولن طی نطقی در انستیتو صلح آمریكا گفت: كرزای فرد ناكارآمدی است و خانواده‌اش به فساد شهرت دارند. او افزود: او از واقعیت‌ها فاصله گرفته است كه فرایند روند چندان بی‌شباهت با وضعیت حاكمیت دیم در سال ۱۹۶۳ نیست.
اظهارات كیلكولن و نارضایتی افغان‌ها از عملكرد دولت احتمالی بروز كودتا پس از پایان انتخابات ریاست‌جمهوری و پیروزی كرزای در آن را محتمل كرده تا چرخه ناآرامی‌ها در افغانستان تكمیل شود
akbar
akbar
مدیریت کـــــــــل سایت
مدیریت کـــــــــل سایت

تعداد پستها : 1100
امتیاز : 1980
تشکرشده : 0
تاریخ عضویت : 2009-08-20
سن : 29

http://jok09.blogfa.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum